Over mij

Lichamelijke en geestelijke gezondheid is iets wat mij al heel lang interesseert; vooral bekeken vanuit de Oosterse geneeskunde en filosofieën.

Jarenlang heb ik met veel plezier in de detailhandel gewerkt. Toch voelde ik op een gegeven moment dat het tijd werd voor iets anders. Al vrij snel ontdekte ik massage, maar ik wou niet alleen maar masseren. Ik wou ook echt therapeutische behandelingen geven. Ik koos voor Shiatsu massage aangezien ik mij zo aangetrokken voel tot Oosterse filosofieën en therapieën.

Naast mijn studie hield ik mij ook al een aantal jaren bezig met Oosterse vechtkunsten waaronder: Wing Chun Kung Fu en Katori Shinto Ryu. Doordat ik het zo druk had met werk en studie was er eigenlijk geen tijd meer om te trainen en ben ik gestopt met de Oosterse vechtkunsten.

Tijdens mijn Shiatsu massage opleiding ontdekte ik het al snel: ik heb mijn roeping gevonden!

Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond heb ik een opleiding Tui Na massage gedaan (spreek uit als twiena). Daarna nog een aantal cursussen en trainingen gevolgd om nog meer kennis op te doen zoals: basis cursus Holistische massage, Deep tissue massage, Thaise stoelmassage, Thaise yoga massage, Thaise olie massage, Hot stone massage, massage voor Fibromyalgie patiënten, Reflexologie, en Reiki (een Japanse alternatieve behandelvorm). 


Ik heb veel ervaring opgedaan in de Spa van hotel Sofitel the Grand en ook bij een paar opdrachtgevers die massages aanbieden bij diverse andere 4 en 5 sterren hotels zoals: het Conservatorium hotel, het Amstel hotel, Andaz Hyatt hotel, The Dylan, De L’Europe en het Mövenpick hotel. Ook heb ik met veel plezier via opdrachtgevers stoelmassages gegeven bij bedrijven en op een aantal festivals.

Inmiddels heb ik een fijne vaste plek gevonden waar ik zelf mijn cliënten kan ontvangen. Een fijne ruimte waar mensen echt kunnen ontspannen en loslaten.

Alle massages die ik geef zijn een combinatie van Oosterse en Westerse massage technieken; met jouw toestemming, geef ik als aanvulling op de behandeling ook nog Reiki. Ik kan goed aanvoelen wat mensen nodig hebben. Op deze manier pas ik de behandeling aan aan de persoon en situatie.

Ik help graag mensen zich beter te voelen, lichamelijk en geestelijk. Dit is mijn passie; en ik blijf mij graag ontwikkelen zodat ik mijn cliënten zo goed mogelijk tot dienst kan zijn.

Ik kan Stephanie van harte aanbevelen. Wij werken als fysiopraktijk al jaren naar volle tevredenheid met haar samen.

Zij is erg deskundig en heeft veel compassie!

Ramon Kalshoven

FysioResults Amstelveen