Massages met zorg en aandacht.

u

Heeft u vaak te weinig energie?

Bent u vaak zo moe en gespannen dat u niet weet hoe u de dag door moet komen?
u

Heeft u vaak last van uw rug, schouders en/of nek?

Voelen uw rug, schouders en/of nek zo strak en gespannen aan dat u moeite hebt met bewegen?
u

Heeft u moeite met slapen?

Bent u zo rusteloos ’s nachts dat u moeite hebt om in slaap te vallen of door te slapen?

Tijd voor balans en ontspanning.

Door (regelmatig) een massage te ondergaan helpt u het lichaam om echt spanningen los te laten, bij te komen en op te laden.

Blokkades worden opgeheven waardoor bloed en energie weer beter door het lichaam kunnen stromen. Afvalstoffen worden afgevoerd en er ontstaat meer ruimte in het lichaam.

U komt weer terug bij uzelf. U voelt zich weer relaxter, soepeler, hebt minder (of geen) pijn, en meer energie.

 

“Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen weer in balans te komen.”

Massagetherapie op maat.

In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gedaan om mijn kennis zoveel mogelijk te verbreden en te verdiepen. Ook heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende lokaties in Nederland. Zo heb ik stoelmassages gegeven bij bedrijven en op festivals; maar ook massages gegeven bij diverse 4- en 5 sterren hotels zoals het Conservatorium hotel en het Andaz Hyatt hotel.

Daarnaast kan ik goed aanvoelen wat mensen nodig hebben. Op deze manier pas ik de behandeling aan aan de persoon en het moment.

Keuze uit verschillende massages.

De ontspanningsmassage is de meest populaire massage. Een rustgevende massage met warme olie. Bij de deep tissue massage worden spieren en bindweefsel stevig aangepakt. Bij de hot stone massage wordt gebruik gemaakt van natuurstenen die eerst worden opgewarmd in een bak met warm water tot 45-50℃. De stenen worden op diverse plaatsen op het lichaam gelegd, maar er wordt ook mee gemasseerd. Bij de stoelmassage pas ik de massage toe op een speciale massagestoel, over de kleding heen. Op deze manier kunnen ook heel makkelijk stressgerelateerde klachten behandeld worden. Naast deze behandelingen biedt ik ook massage aan speciaal voor Fibromyalgie patiënten.

 

 

Eindelijk weer een ontspannen lichaam en geest.

U slaapt beter

Doordat lichaam en geest weer ontspannen zal uw nachtrust verbeteren.

Soepeler lichaam

Doordat spierspanningen verminderen (of zelfs verdwijnen) voelt u zich weer soepeler.

Meer energie

Doordat blokkades worden opgeheven ontstaat er meer ruimte in het lichaam waardoor alles beter gaat stromen.

Ervaringen van mijn cliënten

Wat een fijne, ontspannende massage. Precies wat ik nodig had.

Stephanie werkt echt met zorg en aandacht. Complimenten!

Ellemieke

Geen zweverig gedoe, gewoon al mijn vastzittende spieren stevig aangepakt. Ik ben zó blij dat ik eindelijk een goede stoel-masseuse in de buurt gevonden heb.

Aanrader! 

Katinka

Van een gespannen lichaam naar een ontspannen lichaam.

Als u voor het eerst in de praktijk komt hebben we altijd eerst een kort gesprek om even kennis te maken en om eventuele klachten te bespreken. Vervolgens gaan we aan de slag met de behandeling. Indien gewenst kan de behandeling aangevuld worden met Reiki, ter ondersteuning en versterking van de behandeling. Naderhand krijgt u altijd een glas water om even bij te komen. Eventueel geef ik wat oefeningen mee voor thuis en/of wat voedingstips als aanvulling op de behandeling.

Hieronder vindt u een aantal strippenkaarten die ik aanbiedt. Deze zijn voordeliger dan een losse behandeling.

Heeft u behoefte aan ontspanning? Of heeft u klachten die echt aandacht verdienen?

Wacht daar niet te lang mee.

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn eigen handdoek meenemen?
Neehoor dat is niet nodig. Ik zorg altijd voor voldoende schone handdoeken.
Waarom zijn de pakketten goedkoper dan een losse behandeling?
Ik weet uit ervaring dat veel klachten helaas niet zijn verdwenen na 1 behandeling. De resultaten zijn zoveel beter wanneer u voor 1 van de trajecten kiest en met regelmaat langskomt. Daarom geef ik korting op de trajecten.
Ik heb interesse in een pakket. Hoe werkt dat?
Als u nieuw bent dan adviseer ik u om eerst een afspraak te maken voor een enkele behandeling. Als het klikt gaan we samen kijken wat voor u het beste traject is.

Bent u al bekend bij Van Beek Massages? Neem gerust contact met mij op of geef het aan bij het eerstvolgende bezoek. Dan gaan we samen kijken wat voor u het beste is.

Kan ik in deze praktijk pinnen?

Jazeker. U mag zelf kiezen of u wilt pinnen of contant betalen.

Hoe vaak moet ik mij laten masseren?
Wekelijks is het beste.

Dagelijks is eigelijk teveel. Het lichaam heeft altijd even tijd nodig om de massage te verwerken.

De doorbloeding wordt gestimuleerd, het lymfesysteem wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd. Het lichaam gaat zich weer reorganiseren dus geef dat even de tijd.

1x in de maand is echt het minimum. U hoeft geen klachten te hebben. Zie het als een APK.

Mag ik gemasseerd worden als ik ziek ben?
Het hangt ervan af wat er aan de hand is. Massage is goed voor een heleboel dingen. Er kan vaak wel iets gedaan worden. Geef het altijd aan als u medicijnen gebruikt en/of als u ergens voor behandeld wordt.

Massage hoeft niet altijd stevig en veel te zijn. Ook een zachte en rustige massage met veel aandacht kan heel diep doorwerken.

Als u net een griep achter de rug hebt kan massage goed helpen. Als u echter midden in een griep zit en koorts heeft dan kunt u beter even wachten.

Voelt u zich niet goed en twijfelt u, of maakt u zich zorgen? Raadpleeg altijd eerst een arts.

Ik heb last van eczeem. Kan ik dan gemasseerd worden?
Als het niet besmettelijk is moet dat geen probleem zijn. Als het wel besmettelijk is kan het helaas niet en is het beter om het eerst te laten behandelen door een specialist.

Bij een lokale schimmelinfectie zoals zwemmerseczeem/voetschimmel kan er wel gemasseerd worden behalve de aangedane plek. (Graag dan de sokken aanhouden.)

 

Mogen kankerpatiënten gemasseerd worden?
Ja, veel kankerpatiënten hebben baat bij massage. Een warme, liefdevolle en niet medische aanraking is belangrijk. Het is allemaal al heftig genoeg.

Een rustige massage met goede aandacht is hier meer op zijn plaats dan veel doen en willen oplossen.

Het beste is eigenlijk om naar een massagetherapeut te gaan die hier speciaal voor is gediplomeerd.

Ervaringen van mijn cliënten

Ik kwam vandaag weer zeer ontspannen van de massagetafel af.

Ik ga nu alweer 2 jaar bij van beek massages langs en de service die ik krijg is fantastisch. Elke massage is weer anders en je voelt de passie en liefde die ze in de massage stopt.

Stephanie doet haar werk eer aan en blijft voor mij mijn vaste masseuse.

Johan

Vandaag weer een heerlijke massage ondergaan bij Stephanie. Dit keer minder ontspannend als altijd vanwege vastzitten van m’n rug en schouders. Wel als altijd; Stephanie weet haarfijn uit te leggen wat ik thuis nog qua oefeningen kan doen om zo m’n rug soepeler te houden. En ook advies om na deze pittige behandeling genoeg water te drinken en écht naar m’n lichaam te luisteren. Als ik moe word, geef er aan toe, je kan hoofdpijn krijgen etc. Tot de volgende keer maar weer, Stephanie!

Joyce

Zorg dat massage onderdeel wordt van uw gezondheidsprogramma.

Net als bewegen en gezond eten.

Wilt u iemand blij maken?

Geef dan eens een massagebon cadeau!