Ben jij die spanning in je nek, schouders en rug helemaal zat? 

Ben jij benieuwd of massage jou kan helpen ?

10 jaar

praktijkervaring

1.000+

mensen gingen jou voor

Kennismaking

Een korte massage van 15 minuten om even te ervaren hoe het voelt.

Laagdrempelig

De massage wordt toegepast over de kleding heen.

Kort maar krachtig

In een korte tijd al verschil voelen.

Reserveer eenvoudig

Een online agenda waarin je heel eenvoudig kunt reserveren.

Van Beek Massages

Mijn naam is Stephanie van Beek.

Ik ben sinds 2010 gediplomeerd massage therapeute met een achtergrond in Tranditioneel Chinese Geneeskunde. Ik combineer Oosterse massage met Westerse massage omdat deze elkaar mooi aanvullen. Daarnaast kan ik goed aanvoelen wat iemand nodig heeft. Op die manier pas ik de behandeling aan, aan de persoon en situatie. Ik ben vooral gespecialiseerd in het helpen van mensen met stressgerelateerde klachten. Ik help graag mensen weer meer in balans te komen. 

Mijn praktijk is gevestigd bij FysioResults in Amstelveen. Daarnaast vind je op deze locatie ook de Spineclinic, Podocentrum Alkmaar en nog een aantal andere gezondheidsspecialisten. Kortom: multidisciplinaire zorg onder één dak. Dus mochten je klachten een andere oorzaak hebben dan kan ik je makkelijk doorsturen.

Voelde me direct op mijn gemak. Hele fijne stoelmassage.

Jacintha

Warme ontvangst en een fijne professionele massage in een rustige atmosfeer. Dit is wat ik van een massage verwacht! Dank je.

Eric

Prettig voorbespreking.

Fijne kundige massage.

Astrid

Is een massage iets voor jou?

Massage doet meer dan je denkt


Door (regelmatig) een massage te ondergaan help je je lichaam om echt spanningen los te laten, bij te komen en op te laden. 

Blokkades worden opgeheven waardoor alles in je lichaam weer beter kan doorstromen. Afvalstoffen worden afgevoerd en er ontstaat meer ruimte in het lichaam.

Je komt weer terug bij jezelf. Je voelt je weer relaxter, soepeler, hebt minder (of geen) pijn, en meer energie om leuke dingen te doen.

Massagetherapie op maat


In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gedaan om mijn kennis zoveel mogelijk te verbreden en te verdiepen.

Ook heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende lokaties in Nederland. Zo heb ik stoelmassages gegeven bij bedrijven en op festivals; maar ook massages gegeven bij diverse 4- en 5 sterren hotels zoals het Conservatorium hotel en het Andaz Hyatt hotel.

Daarnaast kan ik goed aanvoelen wat mensen nodig hebben. Op deze manier pas ik de behandeling aan aan de persoon en het moment.

Voor jou neem ik de tijd

Bij veel salons rennen ze van de ene massage naar de andere. Daar doe ik niet aan. 

Ik plan de behandelingen wat ruimer in. 

Ik ga voor kwaliteit en niet kwantiteit. 

Zodat jij krijgt wat je nodig hebt.

Nieuwsgierig of het iets voor jouw is? 

Maak nu een afspraak! 

Altijd naar huis met een ontspannen gevoel.

Alice

Geen zweverig gedoe, gewoon al mijn vastzittende spieren stevig aangepakt. Ik ben zó blij dat ik eindelijk een goede masseuse in de buurt gevonden heb.

Katinka

Een stoelmassage gekregen. Fijne ontvangst. Heerlijk ontspannen naar huis toe.

Arno