Disclaimer

Algemeen

Van Beek Massages, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 57674426, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.vanbeekmassages.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als u gebruik maakt van de informatie op deze website geeft u aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

U kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Van Beek Massages streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Van Beek Massages aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Van Beek Massages niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Van Beek Massages heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in massagetherapie te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van massagetherapie in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Van Beek Massages kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Van Beek Massages publiceert kun u geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Vragen of klachten

Heeft u vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kunt u e-mailen naar: info@vanbeekmassages.nl